Navigation toggle mobile

Het Singfluencers-boek

de sleutel tot verbondenheid in je broekzak

een bloeiende community

duurzaam succes

je goesting blijven doen

Beeld je in dat je een bloeiende community kan bouwen rond je zangproject zonder dat je alles alleen moet doen. Na het lezen van dit boek versterken alle stemmen elkaar:

 • Deelnemers brengen spontaan nieuwe zangers mee. 
 • Van het ene geslaagde partnerschap komt het andere, terwijl jullie allemaal rond dezelfde missie werken. 
 • Je kan je focussen op je taak als dirigent en/of organisator terwijl het zingen de deelnemers als vanzelf verbindt met elkaar. 

Je zou je handen toch in de lucht gooien van geluk, nee?

We beseffen dat het mooi klinkt, misschien wel te mooi. Zeker als je het zelf al een hele tijd met hart en ziel probeerde zonder het gedroomde resultaat. Net als de meeste van onze lezers liepen ook wij al tegen de lamp van ontgoocheling, uitputting en ontmoediging. Ook wij twijfelden regelmatig of het überhaupt mogelijk was.

Oké, is dit herkenbaar voor jou?

 • Partnerorganisaties of collega’s trekken het verbindende potentieel van samen zingen in twijfel. Ze denken ook dat er niet genoeg mensen naar je zangactiviteit willen komen. Je hebt moeite om hen te overtuigen.
 • Je verliest veel tijd met het voorbereiden van het artistieke luik van je zangproject. Of je merkt dat je steken laat vallen in het organiseren en communiceren. 
 • Je merkt dat je altijd dezelfde mensen aantrekt op je activiteiten. En de mensen die er eigenlijk écht zouden moeten zijn, blijven al jarenlang afwezig. 
 • Qua succes zijn je activiteiten eendagsvliegen. Je slaagt er niet in om je inspanningen op een duurzame manier te laten doorwerken. 
 • Je bruist van energie en goede wil en houdt van samen zingen. Al jarenlang droom je van een eigen zanginitiatief, maar je weet niet hoe te beginnen aan de realisatie ervan. Je twijfelt ook of jij wel een verschil kan maken in jouw buurt. Je hebt precies nog net een duwtje nodig om in actie te komen. 

Het komt erop aan je te laten versterken op deze gebieden:

1

je kennis over de verbindende kracht van samen zingen

2

de troefkaarten die je als dirigent of organisator kan gebruiken om nog meer verbondenheid te creëren

3

het vertrouwen om het te proberen, en dan nog een keer, en nog een keer…

Het is tijd om je te versterken met Singfluencers

de eerste handleiding voor een verbindend zanginitiatief

100% actiegericht

straf in zijn eenvoud

Het Singfluencers-boek is een handig zakboek met drie delen en heel wat extra’s:

 • een deel voor iedereen die mensen wil laten zingen
 • een deel voor dirigenten
 • een deel voor organisatoren
 • verdiepende hoofdstukken voor dirigenten en organisatoren
 • een diepte-omschrijving van het zangconcept Allez, Chantez! waarmee we intussen al meer dan 150.000 mensen samen lieten zingen

Singfluencers is niet alleen het eerste boek over hoe je je laagdrempelige zanginitiatief kan opzetten. Je kiest ook zelf hoeveel je bijdraagt:

Plustarief 25 euro 
Met dit tarief zorg je ervoor dat het boek voor iedereen betaalbaar wordt. 

Standaardtarief 15 euro 
Met dit tarief betaal je de prijs die de boekhandel aanrekent. 

Reductietarief 5 euro 
Met dit tarief betaal je de prijs voor wie het wat minder breed heeft. 

Haal jij je boek zelf af?

Annelore is vaak onderweg in Vlaanderen met haar zangproject Allez, Chantez!
Jij kan jouw exemplaar afhalen op een zangsessie. 

Maar natuurlijk kan je je boek ook laten verzenden per post. 

©️ Els Van Bosbeke

Hoi, ik ben Annelore!

Ik ben de zingende dirigent die in 2015 samen met een vriendin Allez, Chantez! bedacht. In datzelfde jaar beet ik me vast in de spontane dynamiek die er op gang kwam bij onze zangers. Op basis van hun vrije bijdragen en mond-tot-mondreclame ontwikkelde ik vanuit dit gratis concept een bruisend verdienmodel.  In 2020 mocht ik daar de Ultima Cultureel Ondernemerschap voor ontvangen. 

Toen ik bedacht op welke manier we tien keer zoveel mensen konden laten zingen, voelde ik me daarin geremd. Ik was bang om de vrijheid om mijn goesting te blijven doen te verliezen. Daardoor ging ik op zoek naar een schalingsstrategie die én ondernemend, én community-driven én helemaal mijn goesting is. Ik besefte dat ik via kennisdeling een grote stap kan zetten. Omdat ik voel dat de nood aan verbondenheid en veilig samenzijn zo groot is, deel ik al mijn expertise nu met jou. Het is hoog tijd dat we de handen nog steviger in elkaar slaan.

 

Wat ik van plan ben? Geëngageerde burgers de handvatten geven om voor verbondenheid te zorgen in hun buurt. Of je hier nu als professional of als buurtbewoner mee aan de slag gaat, dat maakt me niets uit. Ik wil dat jij je ondersteund, geïnformeerd en vol zelfvertrouwen voelt om het (nog) eens te proberen. Daarom lanceer ik de Singfluencers-community waarin jij je gesteund voelt en waarin je mensen ontmoet waarmee je samen kan groeien. Dit boek is mijn eerste concrete stap. Haal jij het in huis?

Wat anderen zeggen over het boek

Veel gestelde vragen

Je kan het boek online kopen op www.singfluencers.com of op de zangsessies van Allez, Chantez!. Bekijk de kalender hier.

Het boek is alleen beschikbaar in papieren formaat.

Als je het boek online bestelt, dan versturen wij het naar je thuis. Twee keer per week brengen wij alle bestellingen naar het postkantoor.

Als je meer dan 10 exemplaren wil bestellen, stuur je een mailtje naar hello@singfluencers.com. Na bestelling kan je de boeken afhalen tijdens een Allez, Chantez!-sessie. Of anders versturen wij ze per post naar jouw kantoor.

Geef je facturatiegegevens in als extra boodschap in het online bestelformulier.

Als je meer dan 10 exemplaren wil bestellen, stuur je een mailtje naar hello@singfluencers.com. Na bestelling kan je de boeken afhalen tijdens een Allez, Chantez!-sessie. Of anders versturen wij ze per post naar jouw kantoor.

Voor het slagen van je project op lange termijn is het belangrijk dat jij je goesting doet! Dit boek laat in het midden of jij met/zonder partituren werkt, wel/geen toegangsgeld vraagt, wel/niet verwacht dat je zangers telkens aanwezig zijn, enz.