Navigation toggle mobile

Hoe kunnen we elkaar helpen?

Kan jij wel wat ondersteuning gebruiken? Ontdek hoe jij jezelf kan laten versterken, solo of samen met anderen.

Spreekuur

Heb jij concrete vragen over een project? Of wil jij deze vragen helpen beantwoorden? Meld je aan voor ons online spreekuur!

De volgende editie van het Singfluencers Spreekuur vindt plaats op donderdag 28 september van 12 uur tot 13 uur.

Je kan deelnemen door een mailtje te sturen naar hello@singfluencers.com. Je krijgt een dag voordien de link naar de online bijeenkomst doorgestuurd.

Het boek

Singfluencers is niet alleen de naam van deze community, maar ook een boek. 

Verwacht je aan 185 bladzijden vol praktische tips, templates, oefeningen en inspiratie. Speciaal voor iedereen die voor meer menselijke warmte in zijn omgeving wil zorgen.

bestel jouw exemplaar

Digitaal leerplatform

Wil jij concreet met de inhoud van het Singfluencers-boek aan de slag gaan?

Binnenkort kan jij de koe bij de horens vatten, alleen of samen met enthousiaste collega’s of buren. Pas al je inzichten in de praktijk toe en zet binnen enkele maanden je eigen zangproject in de wereld.

Beschikbaar in november!

Hotline

Hier kan je je vragen stellen en suggesties doen bij andermans oproepen.

Wanneer je jezelf aanmeldt als Singfluencer, krijg je de kans om je telefoonnummer achter te laten. Zo kunnen wij je toevoegen aan de WhatsApp-groep. Op elk moment kan je jezelf hieruit verwijderen.

Nieuwsbrief

Laat de inspiratie en oproepen rechtstreeks in je mailbox vallen. Zo blijf je op de hoogte van wat er beweegt in de community.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Facebook

Ga in gesprek met andere Singfluencers. Kondig je eigen zangevenementen aan. Deel leuke filmpjes met elkaar. 

surf meteen naar de Facebook-pagina

Bibliotheek

Bekijk het overzicht en begin alvast te dromen. En laat ons weten welke boeken, podcast en filmpjes er niet mogen ontbreken!

ga naar onze bibliotheek

Dat is niet alles

Er kan niet genoeg ondersteuningsaanbod voor Singfluencers zijn. Wij dromen nog van een snelbouwpakket voor lokale overheden, masterclasses voor dirigenten, studiedagen waar we elkaar kunnen ontmoeten. Zodra we meer aanbod kunnen ontwikkelen, kondigen we dit aan in onze nieuwsbrief en op onze website. Deel gerust waar jij verder nog nood aan hebt zodat we hier rekening mee kunnen houden.